Hvorfor os?

Din grafiske partner 

Hass Olsen A/S er en moderne grafisk virksomhed med mere end 35 års erfaring i salg af tryksager og andre grafiske løsninger til private og offentlige virksomheder på det danske marked. Vi har igennem årene etableret et tæt samarbejde med en håndfuld nøje udvalgte grafiske producenter, som har 100% fokus på produktion, miljø og kvalitet - så vi kan koncentrere os om salg, service og kundepleje.

15Dingrafiske1.png

 

Dette samspil mellem produktion og salg sikrer, at du altid har en alsidig grafisk partner. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af tryksager og grafiske løsninger af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau - derfor os.

LOF Slagelse bruger os fordi... 

LOF Slagelse-Korsør-Skælskør har siden 2013 samarbejdet med Hass Olsen omkring trykning og udgivelse af aftenskoles program. Om dette samarbejde kan der siges:

• Kvalitet i forarbejdet med layout
• Kvalitet i selve trykningen
• Kvalitet i distributionen
• Kvalitet i relation til aftaler

LOF bruger også Hass Olsen i forbindelse med trykning af andet end programmer og også her ydes der kvalitet. 

LOF sætter pris på at handle lokalt, LOF sætter pris på kvalitet og LOF sætter pris på økonomisk sammenhæng, når vi køber ind. Hos Hass Olsen får vi det, vi sætter pris på.

Lis Bager Christensen
Skoleleder
LOF Slagelse-Korsør-Skælslør

Gå til LOF Slagelse-Korsør-Skælskør' website

 

LOF2015.png

Lokal Forsikring bruger os fordi... 

Hass Olsen A/S er gode til at forstå vores behov og hjælpe os med at finde den bedste løsning, og de er heller ikke bange for at komme med alternative forslag. Kvaliteten er i orden - og de er også altid behagelige og positive at arbejde sammen med, ligesom aftaler overholdes til punkt og prikke og lidt til. Ud over de klassiske opgaver med trykning m.v. bruger vi også Hass Olsen til en lang række andre forskelligartede opgaver som f.eks. reklameartikler, julegaver og design af hjemmeside.

Venlig hilsen

Lokal Forsikring G/S

Bent Zachariassen
Salgs & Policechef

Gå til Lokal Forsikrings' website

 

15HvorforOsLokal.png

Målsætning 

Vi ønsker at være din direkte kontakt til et bredt grafisk sortiment, hvor du uanset opgavens art kan bruge os som din grafiske partner. Vi står parate til at tage over, når du ønsker at slippe opgaven.

Vi klarer alle detaljer frem til en flot og professionel tryksag - til tiden og til aftalt pris.                     

 

DinGrafiskePartner.jpg