Blokke

Specialfremstillede blokke 

Vi specialfremstiller blokke, og du har mulighed for at få tilpasset dem præcist til formålet. Kan bruges i reklameøjemed eller til interne notater. 

Af muligheder kan nævnes individuelt tryk, mange papirkvaliteter, formater, papbagstykke, antal ark pr. blok, arkivhuller, gennemslag, hæftning eller limning samt perforeringer. Få konferenceblokke med helt ned til 10 ark pr. blok.

 

Blokke2.jpg

Kubusblokke 

De praktiske klodser med langtidsholdbar reklame! Kubusblokken er blevet en klassiker på danske kontorer, og også i mange private hjem. Vi tilbyder både den traditionelle kantlimede 100x100x100 mm kubusblok, skråblokke mindre blokke med eller uden limstribe på hvert blad.

Skråblokke

Det kubistiske design bevares, uanset hvilken løsning du vælger. Vi kan både lave tryk på alle fire sider eller på hvert blad, hvis dette ønskes.

En blok på "paller"

Kubusblokke på en sjov mini træpaller er også en opsigtsvækkende måde at præsentere sit budskab på.

 

15Hverd_kubusblokke1.png

Skriveunderlag 

Har du et specielt budskab eller en produktnyhed, så kan et skriveunderlag eller en skriveblok til kunderne være en måde at øge fokus. Som vist kan blokken kombineres med kalenderdel.

Bliv set hver dag...

Skriveunderlag kan derudover trykkes på plast i en god kvalitet. Den er praktisk, og så er den rar at have liggende på bordet.

 

 

15Hverd_skriveunderlag1.png