Forsendelsesemballage

Baseret på kvalitet 

Uanset form og størrelse har vi emballagen, som passer til dine produkter. Vi kan beskytte de mest sarte elektroniske komponenter og sikre de mest uhåndterlige maskindele. ProPac kan holde vand, støv og fingre ude, og holder selv de mindste komponenter sikkert inde.

 

15hver-BubBagNeutral2c.jpg

Bobleposer direkte fra lager 

Lige så let som luft og lige så beskyttende som en pude. De små bobler yder sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, og det indvendige lag er vandafvisende. Enkel, blød og uundværlig i ethvert postrum.

Sæt dit personlige præg på bobleposen

Tilpas specifikationen, vælg en usædvanlig størrelse eller tilføj farve for at få lige den boblepose, du ønsker.

 

Bobleposer

Fleksibel emballage 

I en verden der bevæger sig hurtigt, er information alfa og omega. Hvis din virksomheds værdi afhænger af dens data, bør du vælge et emballagemateriale, som afspejler denne værdi.

Enhver sart eller mærkeligt formet genstand kan sendes i en Flexpac. Der er ikke behov for fyld; den gennemsigtige film holder indholdet på plads.

15hver-Fleksl2.jpg

Varier størrelsen - Box Peel & Seal 

Fold-ud kasse, der samles på et øjeblik og forsegles lige så hurtigt. Dene ene udgave har plads til korrespondance i låget. Den anden kan i højeste grad tilpasses, idet siderne kan foldes til hvilken som helst højde, så den passer til genstande med uregelmæssige former.

 

15hver-Box2.jpg