Kopipapir

Kontor- og kopipapir 

Vi er leverandøren, der servicerer markedet med et bredt kvalitetssortiment af kontor- og kopipapir til alle formål. Med et højt kvalitetsniveau skaber vi en stabil og økonomisk printning og kopiering uden problemer.

Fra vores lager i Hedehusene og Malling leverer vi over hele Danmark fra dag til dag. Med alt fra det økonomiske kopipapir til det farvede papir. Kontakt os og lad os sammen finde den kvalitet, der passer bedst til din virksomhed.

Se aktuelle kampagnepriser

 

kopipapir17.jpg

Kvalitets- og miljømærker 

Hass Olsen A/S tænker på miljøet. Vi har en bred vifte af kvalitets- og miljømærkede papirkvaliteter bl.a. Europæiske blomst ISO 14001, ISO 9706, ISO 9001, FSC m.fl.

Forest Stewardship Council (FSC) er en international medlemsorganisation, der arbejder i alle verdensdele.

 

Ved at vælge FSC-certificeret karton- og papirkvaliteter, er I med til at støtte op om en skovdrift, der bevarer plante- og dyrearter. F.eks. fældes der ikke mere træ, end der gendannes, hvilket er med til at bevare den naturlige dynamik og alsidighed i skoven.

Maestro Standard 

Maestro er udviklet til at imødekomme samtlige krav i højteknologiske kontorer. Det er nemt at bruge og resultatet bemærkelsesværdigt godt.

Træfrit, hvidt, til laser- og inkjetprint
Specielt til ensidig kopi og laserprint
Europæiske blomst og PEFC certificeret

 

Maestro-Standard17.jpeg

Future Lasertech 

Future Lasertech er kopi-/laserpapiret, der er specielt udviklet til højvolumen maskiner.

Krøller ikke og har et silky touch.
Giver det perfekte resultat.

Træfrit, hvidt, til kopiering af store mængder. Specielt til ensidig kopi og laserprint Europæiske blomst certificeret.

 

Future-Lasertech17.jpeg

Navigator 

Navigator Universal Multifunktions papir er særdeles velegnet til alle almindelige hverdagsopgaver indenfor kopi-, laser- og inkjetprint og giver et flot resultat.

Træfrit, hvidt, til laser- og inkjetprint. Ensidig og tosidig print i sort/hvid og farver. Europæiske blomst og FSC-certificeret

 

Navigator

Color Copy 

Color Copy er udviklet specielt til krævende farvelaserprint med høj opløsning og perfekt farveangivelse. Kvalitetens glatte overflade sikrer et flot resultat på  både billeder og tekst. Har optimal driftsikkerhed.

Træfrit, hvidt, til preprint, laser- og inkjetprint.

Særdeles velegnet til farvelaser.
Europæiske blomst og FSC-certificeret

 

Color -Copy

Miljø- og kvalitetsstandarder på udvalgte produkter

Miljoe -logoer