Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Maj 2023
 

Skilte, folier og klæbere er kraftfulde værktøjer til synlighed og budskabsformidling. Vi er eksperter med års erfaring og kender de nyeste trends og teknikker.

Vi tilpasser os dine specifikke behov og brands. Vores produkter er af høj kvalitet og kan modstå slid og vejrforhold. Vi leverer til tiden og inden for budgettet, og vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe.
Ring 58 19 64 74 for priser.

Hass Olsen A/S 150 år GS katalog
Januar 2023

Det er kun meget få virksomheder, der kan fejre 150-års jubilæum, men Grønvold & Schou i Slagelse kan det. Grønvold & Schou har markeret den specielle begivenhed i stor stil med gode tilbud til kunderne i en hel uge.

Hass Olsen A/S har hjulpet med en 32 siders Jubilæums-avis, der udover de gode tilbud også fortæller historien for de 150 år. Desuden har vi udarbejdet markedsføringsmaterialer som flag, udendørs- og indendørs-bannere, plakater, online-bannere til hjemmesiden, flag til flagstænger, pylonspot og jubilæums-logoet.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
November 2022

Hass Olsen forhandler nu gaveæsker fra Summerbird. Lad os udarbejde dit julekort som nænsomt pakkes om de lækre chokolader fra Summerbird.

Alle produkter fra Summerbird er certificerede økologiske. Og vi printer dit julekort på et lækkert papir, der både er FSC-certificeret og mærket med EU Eco-Label.

Det er en flot og anderledes måde at sende en hilsen om en glædelig jul og et godt nytår til dine kunder og forretningsforbindelser.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Oktober 2022

Julekort 2022
I disse tider med bl.a. energikrise er det endnu mere vigtigt, at vi sender en varm julehilsen til kunder, forretningspartnere og ikke mindst medarbejdere. Vi har udarbejdet 16 flotte bud på julekort, som du frit kan vælge imellem. Du får dit logo på og har også mulighed for at lave en individuel tekst. Du kan nu også få et individuelt design. Du ringer bare og fortæller os dine ønsker. Ring på tlf. 58 19 64 74 eller skriv til kundeservice@hassolsen.dk for bestilling.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Juni 2022

Hos Hass Olsen har vi denne sommer valgt at støtte op om den gode sag, som Team Rynkeby Vestsjælland er en del af. Nemlig at indsamle penge til kritiske syge børn og støtte Børnecancerfonden. Som teamsponsor har Hass Olsen sponseret grafisk assistance, og været med til at layoute og dekorere 4 servicebiler.

Servicebiler er sponseret af Stig Rasmussen Automobiler A/S. Bilerne kører i skønt følgeskab med Team Rynkeby Vestsjælland-holdet hele vejen ned igennem Europa til Paris. 

Fra Hass Olsen sender vi vores egen Marianne afsted på den gule cykel, da hun for 2. år i træk er en del af styrken, der træder pedaler til støtte for de syge børn. Vi ønsker Marianne og holdet en rigtig god tur

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Maj 2022

Er du til vine, spiritus, brød og oste samt andre specialiteter i absolut topklasse, så er Vinfestival 2022 noget for dig. I 2021 blev arrangementet aflyst, så i år har udstillerne lagt sig ekstra i selen for, at præsentere det bedste af det bedste. Og det sker alt sammen i Vesthallen i Slagelse lørdag den 7. maj mellem kl. 13-17. I programmet præsenteres både deltagere og vine, så du kan gå målrettet efter dine ønsker. Du kan se program for dagen på Vinklubben-Slagelses hjemmeside her: 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
April 2022

Vi skåler i kaffe for en god og personlig relation og dialog med alle vores kunder. Fik du ikke læst artiklen i ERHVERV Sjælland i uge 16, så kan du læse den her... 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Februar 2022

På Skælskør Skole var smilet stort, da vi var ude og levere flotte og nyttige reklameartikler til dem. Stine Tange Jørgensen fra Skælskør Skole har i samarbejde med Lisbeth nøje udvalgt produkterne for både anvendelighed og synlighed til eleverne.

Skælskør Skole har fået leveret nye flotte beachflag, blyanter,
linealer, t-shirts og keyhangers – alle med skolens flotte logo.

KONTAKT

Hass Olsen A/S
Industrivej 49
DK-4230 Skælskør 

E-mail: info@hassolsen.dk
Telefon: 58 19 64 74
CVR: 26 08 82 91