create a website

September 2020

I en tid, hvor vi dagligt hører om flere smittede og stigende kontakttal, tilbyder Hass Olsen nu Håndgel 85% og Mundbind både i 2-lags og 3-lags med eget logotryk og til favorable priser.

Tag ansvar samtidig med synliggørelse af DIN virksomheds logo. Sammen passer vi på hinanden.

September 2020

HAR DU OVERBLIK OVER 2021? Kender du det, at du har brug for et overblik over den kommende måned, det kommende halvår eller overblik over hele det næste år? Det gør vi :-)… og vi ved også, at der er mange, der anvender trykte kalendere som planlægningsværktøj i virksomheden. Det er nu rart at have overblik – både ved skrivebordet, men også på kontoret, kantinen og/eller i hallen.

Juni 2020

Flag for dine kunder - bliv set og bliv husket. Særtilbud på flag og beachflag resten af juni måned. Se priser og mere info KLIK HER.

April 2020

Det er STADIG vigtigt at markedsføre din virksomhed trods Covid-19. Og heldigvis behøver vi ikke fysisk kontakt for at hjælpe dig, selvom vi naturligvis gerne havde budt dig på en kop friskbrygget kaffe til en snak om din opgave :-)

Har DU brug for hjælp til DIN markedsføring, så kontakt os på telefon 58 19 64 74 eller skriv til os på kundeservice@hassolsen.dk
- VI HJÆLPER DIG ONLINE.

Februar 2020

Lækre flyers til Optik Skælskør med flot sølvkachering af deres logo. Skal vi også hjælpe dig med et lækkert finish på din næste flyer… Vi tilbyder mange forskellige forædlingsmuligheder. Ring 58 19 64 74 og hør om mulighederne.

December 2019

DEN LOKALE 2020 er nu trykt, pakket og klar til omdeling. DEN LOKALE støtter op om lokalsporten, idrætsklubberne - "Frem 83” Skælskørs lokale håndboldklub og "SBK" Skælskør Badminton Klub står for omdelingen af bogen i Skælskør området først i det nye år.

Oktober 2019

Julekort 2019, 16 flotte kort at vælge imellem. Kombiner kort og tekst efter eget valg, og få påtrykt dit firmas logo. Klik her og se alle designs og tekst muligheder. Bestil allerede i dag via hjemmesiden eller ring på 5819 6474.

September 2019

VI HAR ET GODT TILBUD TIL DIG PÅ KOPIPAPIR - gælder til og med den 25. oktober 2019. Happy Office 80 g kopipapir, A4 - træfrit, hvidt. Til laser og inkjet. Pris pr. pakke er excl. moms ved køb af 1 palle svarende til 300 pakker.

August 2019

I år har Hass Olsen A/S haft fornøjelsen at hjælpe med bannere til ”Korsbæk kommer til Skælskør”. I den lækre mesh-kvalitet, hvor vinden kan komme igennem - de var hængt op ved byens indfaldsveje. Kontakt os på 5819 6474 – vi hjælper også gerne dig med tryksager eller grafisk design til dit næste arrangement.

Juli 2019

12 sider, A5 folder. En guide til pleje og vedligehold af nye havemøbler. Gør trælastens kunder klar til efteråret med masser af informationer som sikrer information om pleje og opbevaring. Send os en mail på info@hassolsen.dk, hvis vi skal lave opsætning på en folder til dig.

FØLG OS