Hass Olsen A/S uklæbere Danbolig
Marts 2024

Har du brug for en iøjefaldende reklame for dig selv eller et produkt, så er folier en effektiv og alsidig markedsføringsløsning.

Danbolig i Korsør/Skælskør har fået lavet konturskårede folier i naturlig størrelse til vinduerne. Og er det ikke bare en herlig måde at byde kunderne velkomne på? Man kan fristes til at sige, at de ikke er i tvivl, om de er kommet til den rette mægler. :-)

Hos Hass Olsen laver vi folier, der kan tilpasses enhver virksomheds behov og kan bruges til at fremhæve særlige tilbud, produkter eller begivenheder.  

Hass Olsen A/S galgeskilt
Februar 2024

Der findes ikke noget bedre end at kunne opfylde kundernes ønsker. Hjertelig tillykke til Optik Skælskør med det nye flotte facadeskilt. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med jer.


Hass Olsen A/S flag print tryk
Januar 2024

Flag er en flot måde at skabe synlighed for din virksomhed, hvilket både kan tiltrække potentielle kunder og øge brandgenkendelse.

Du kan få specielt designede flag, der viser essensen af din virksomhed. For Vestsjællands Gas, VVS og blikkenslagerforretning har vi, med både ord og billeder, vist, hvad virksomheden beskæftiger sig med.

Flag er en relativ billig måde at forbedre din synlighed, både nat og dag. Vi anbefaler dog at tage dine flag ind i tilfælde af stormvejr. 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Oktober 2023

Miljøvenlige plastkuglepenne - et godt valg for vores planet
Disse penne er fremstillet af genanvendt plast. Genanvendt plast er lavet af brugt plastaffald, der er blevet renset, smeltet om og formet til nye produkter som kuglepenne. Dette reducerer behovet for produktion af nyt plastmateriale og hjælper med at mindske affaldsmængden.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
August 2023

Tak for et godt samarbejde til Skælskør Bykontor omkring udvikling af en folder/kort over den flotte og lidt ukendte vandresti.

Vi har været med til at udarbejde et kort, der udover at vise ruten også viser overnatningsmuligheder, spisemuligheder m.m. På den anden side er der beskrivelser af de steder, du vandrer. Vælger du at tage en del af ruten eller hele ruten på 70 kilometer, så er der også opsat pæle med QR-koder på, som fører dig videre til forskellige fortællinger om stedet, hvor du står. 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Juni 2023

Vi er ret begejstrede over at kunne vise, at OMØ er blevet kåret til "Årets Ø"! - og vi har fået lov at stå for udsmykning af Omø-færgen med flotte folier på begge sider, hvor vi endda måtte gøre brug af en lift for at nå.

De må være stolte på øen af den fine udnævnelse af deres smukke ø. Vi tænker, at dette kun er med til, at flere får lyst til at gøre OMØ til et rejsemål hen over sommeren og ikke mindst fremover.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Maj 2023
 

Skilte, folier og klæbere er kraftfulde værktøjer til synlighed og budskabsformidling. Vi er eksperter med års erfaring og kender de nyeste trends og teknikker.

Vi tilpasser os dine specifikke behov og brands. Vores produkter er af høj kvalitet og kan modstå slid og vejrforhold. Vi leverer til tiden og inden for budgettet, og vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe.
Ring 58 19 64 74 for priser.

Hass Olsen A/S 150 år GS katalog
Januar 2023

Det er kun meget få virksomheder, der kan fejre 150-års jubilæum, men Grønvold & Schou i Slagelse kan det. Grønvold & Schou har markeret den specielle begivenhed i stor stil med gode tilbud til kunderne i en hel uge.

Hass Olsen A/S har hjulpet med en 32 siders Jubilæums-avis, der udover de gode tilbud også fortæller historien for de 150 år. Desuden har vi udarbejdet markedsføringsmaterialer som flag, udendørs- og indendørs-bannere, plakater, online-bannere til hjemmesiden, flag til flagstænger, pylonspot og jubilæums-logoet.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
November 2022

Hass Olsen forhandler nu gaveæsker fra Summerbird. Lad os udarbejde dit julekort som nænsomt pakkes om de lækre chokolader fra Summerbird.

Alle produkter fra Summerbird er certificerede økologiske. Og vi printer dit julekort på et lækkert papir, der både er FSC-certificeret og mærket med EU Eco-Label.

Det er en flot og anderledes måde at sende en hilsen om en glædelig jul og et godt nytår til dine kunder og forretningsforbindelser.

KONTAKT

Hass Olsen A/S
Industrivej 49
DK-4230 Skælskør 

E-mail: info@hassolsen.dk
Telefon: 58 19 64 74
CVR: 26 08 82 91

Best AI Website Creator